World Site Directory 2018 - Naturist Holidays -opaskirja

Yhdistys myy englanninkielistä opaskirjaa, joka on erittäin kattava eri maiden naturistilomakylien, leirintäalueiden ja muiden naturistikohteiden opaskirja.

 

Kirjoja voi ostaa aina yhdistyksen tilaisuuksissa, jos niitä suinkin on mukana. Kirjan hinta on jäsenille 12 euroa / kpl. Kirjaa myydään myös muille kuin yhdistyksen jäsenille, mutta heille hinta on 16 euroa / kpl. 

Kirjoja voi myös tilata suoraan kotiin ennakkomaksulla:

ENNAKKOMAKSU

Tilatun kirjan hinta postikuluineen maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Muista ehdottomasti laittaa maksun yhteyteen viestitietoihin oma nimesi ja osoitteesi postinumeroineen sekä tilattavien kirjojen lukumäärä. Lähetämme kirjan sinulle pulleassa kirjekuoressa 3:n arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet maksun. Maksa posti- ja käsittelykuluina kirjan normaalien, yllämainittujen myyntihintojen lisäksi yhteensä 10 euroa. Täten kirjan hinta jäsenille on ennakkomaksulla maksettuna 22 euroa ja ulkopuolisille 26 euroa / kirja.

Katso yhdistyksen tilinumero yhdistyksen yhteystiedot-sivulta.

POSTIENNAKKO

Voimme lähettää tilatut kirjat myös postiennakolla. Silloin edellä mainittuihin maksuihin lisätään vielä postiennakkolähetyksen maksu, joka on 5,50 euroa / lähetys (eli hinta on jäsenille yhteensä 27,50 euroa ja ulkopuolisille 31,50 euroa / kirja).

Vuoden 2019 kirja on myös saatavissa, mutta sen hinta on jäsenille 20 euroa / kpl eli 8 euroa kalliimpi kuin vuoden 2018 kirja.