World Site Directory 2018 - Naturist Holidays -opaskirja

Yhdistys myy englanninkielistä opaskirjaa, joka on erittäin kattava eri maiden naturistilomakylien, leirintäalueiden ja muiden naturistikohteiden opaskirja.

 

Kirjoja voi ostaa aina yhdistyksen tilaisuuksissa, jos niitä suinkin on mukana. Kirjan hinta on jäsenille 20 euroa / kpl. Kirjaa myydään myös muille kuin yhdistyksen jäsenille, mutta heille hinta on 30 euroa / kpl. 

Kirjoja voi myös tilata suoraan kotiin ennakkomaksulla:

ENNAKKOMAKSU

Tilatun kirjan hinta postikuluineen maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Muista ehdottomasti laittaa maksun yhteyteen viestitietoihin oma nimesi ja osoitteesi postinumeroineen sekä tilattavien kirjojen lukumäärä. Lähetämme kirjan sinulle pulleassa kirjekuoressa 3:n arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet maksun. Maksa posti- ja käsittelykuluina kirjan normaalien, yllämainittujen myyntihintojen lisäksi yhteensä 11 euroa. Täten kirjan hinta jäsenille on ennakkomaksulla maksettuna 31 euroa ja ulkopuolisille 41 euroa / kirja.

Katso yhdistyksen tilinumero yhdistyksen yhteystiedot-sivulta.

POSTIENNAKKO

Voimme lähettää tilatut kirjat myös postiennakolla. Silloin edellä mainittuihin maksuihin lisätään vielä postiennakkolähetyksen maksu, joka on 7,00 euroa / lähetys (eli hinta on jäsenille yhteensä 38,00 euroa ja ulkopuolisille 48,00 euroa / kirja).