Ilmoittautuminen kesäkauden päättäjäisviikonloppuun Alastarolla 20.8.2021 klo 16:00 - 22.8.2021 klo 14:00.

Mökkiviikonlopun osoite: Kylämattila, Mälläistentie 137, 32440 Loimaa (Alastaro). Ajo-ohje: Alastaron keskustasta ajetaan kohti Vampulaa (tie nro 2101) 1,4 km. Oikealla puolella tietä on punainen talo (tien vieressä 2 vanhaa aittarakennusta rinnakkain), joka on omistajan koti. Kylämattila, 1-kerroksinen tiilinen omakotitalo, sijaitsee juuri ennen tätä taloa ja ajo sinne tapahtuu samalta tontilta.

Makuutilojen (max 12 hlöä) ja oleskelutilojen (20 hengen tila) lisäksi käytössä on noin 10 hengen sähkösauna ja pienehkö piha-allas. Lauantaina illalla käytetään myös vanhahkoa puulämmitteistä rantasaunaa.
Yöpymisen voi valita joko omassa teltassa, omassa asuntovaunussa/-autossa tai 2 hengen huoneessa (1 tai 2 hengelle varattuna).

Aikataulu (kellonajat ovat hieman ohjeellisia):

Perjantai 20.8.2021: Majoittuminen ja vapaata illanviettoa ilman sen kummenpaa ohjelmaa

* 16:00 Tilaisuus alkaa. Majoittuminen. Talon sähkölämmitteinen sauna on kuumenemassa.

* 17:00 Vaatimaton kotiruokapäivällinen

* Saunomista, ulko/sisäpelejä yms sään mukaan

* 21:00 Iltapalan grillaus ulkogrillillä

* Illanviettoa tuvassa

Lauantai 21.8.2021: Vapaata oleskelua, pihapelejä, saunomista

* 9:00-10:00 Aamiainen

* Oleskelua ja aamusauna yms

* 13:00 Päiväkahvi

* Oleskelua sisällä ja ulkona, löhöilyä, allasuintia, pihapelejä yms oman harkinnan mukaan

* 16:00 3-ruokalajin päivällinen

* Ruokalepo

* 18:00 Rannan puusauna kuumaksi !!!

* 21:00 Iltapalan grillaus ulkogrillillä.

* Illanviettoa tuvassa.

Sunnuntai 22.8.2021: Hiljalleen kotiin päin

* 9:00-11:00 Vahvennettu aamiainen eli jääkaappi tyhjäksi

* Aamusauna yms

* 12:00 Tavarat kasaan ja siivous

* 14:00 Mökin luovutus ja kotiin meno.

Osallistumismaksut on maksettava yhdistyksen tilille FI18 8200 4710 5697 27 (BIC-koodi: DABAFIHH) viimeistään 17.8.2021, jotta ne ehtivät näkyä ennen tilaisuuden alkua (laita maksun viestikenttään osallistujien nimet). Maksun voi myös suorittaa paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Omat saunomisvälineet ja sauna/oleskelujuomat mukaan. Yöpyjille lisäksi omat lakanatarpeet mukaan.

 
Nimi (pakollinen tieto):
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Osallistujien lukumäärä (pakollinen tieto):
Majoitus/oleskeluvaihtoehdot (JÄSENHINTA !): KÄYNTI, MUTTA EI MAJOITUSTA:
Tulen paikalle perjantai illaksi. Hinta sisältäen päivällisen ja iltapalan: 20 euroa / jäsen.
Tulen paikalle lauantai päiväksi ja illaksi. Hinta sisältäen päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan: 30 euroa / jäsen.
Tulen paikalle perjantai ja lauantai päiväksi ja illaksi ILMAN majoitusta. Hinta sisältäen perjantain ja lauantain päivä- ja iltaruokailut ilman aamiaista: 40 euroa / jäsen.

TELTTAMAJOITUS:
Tulen paikalle perjantaista - lauantaihin ja yövyn omassa teltassani. Hinta sisältäen perjantain ja lauantain ruokailut: 45 euroa / jäsen.
Tulen paikalle lauantaista - sunnuntaihin ja yövyn omassa teltassani. Hinta sisältäen lauantain päiväkahvista lähtien lauantain ja sunnuntain ruokailut: 45 euroa / jäsen.
Tulen paikalle perjantaista - sunnuntaihin ja yövyn omassa teltassani. Hinta sisältäen kaikki ruokailut: 60 euroa / jäsen.

ASUNTOVAUNU/-AUTOMAJOITUS:
Tulen paikalle perjantaista - lauantaihin ja yövyn omassa asuntoautossani/-vaunullani. Hinta sisältäen perjantain ja lauantain ruokailut: 50 euroa / jäsen.
Tulen paikalle lauantaista - sunnuntaihin ja yövyn omassa asuntoautossani/-vaunullani. Hinta sisältäen lauantain päiväkahvista lähtien lauantain ja sunnuntain ruokailut: 50 euroa / jäsen.
Tulen paikalle perjantaista - sunnuntaihin ja yövyn omassa asuntoautossani/-vaunullani. Hinta sisältäen kaikki ruokailut: 65 euroa / jäsen.

HUONEMAJOITUS JAETUSSA 2 HENGEN HUONEESSA:
Tulen paikalle perjantai illasta lauantai iltaan asti ja yövyn jaetussa 2 hengen huoneessa. Hinta sisältäen perjantain ja lauantain ruokailut: 55 euroa / jäsen.
Tulen paikalle lauantai päivästä sunnuntai päivään asti ja yövyn jaetussa 2 hengen huoneessa. Hinta sisältäen lauantain päiväkahvista lähtien lauantain ja sunnuntain ruokailut: 55 euroa / jäsen.
Tulen paikalle perjantai illasta sunnuntai päivään asti ja yövyn jaetussa 2 hengen huoneessa. Hinta sisältäen kaikki ruokailut: 70 euroa / jäsen.

HUONEMAJOITUS 1 HENGELLE OMAAN KÄYTTÖÖN TULEVASSA 2 HENGEN HUONEESSA:
Tulen paikalle perjantai illasta lauantai iltaan asti ja yövyn omassa käytössä olevassa 2 hengen huoneessa. Hinta sisältäen perjantain ja lauantain ruokailut: 70 euroa / jäsen.
Tulen paikalle lauantai päivästä sunnuntai päivään asti ja yövyn omassa käytössä olevassa 2 hengen huoneessa. Hinta sisältäen lauantain päiväkahvista lähtien lauantain ja sunnuntain ruokailut: 70 euroa / jäsen.
Tulen paikalle perjantai illasta sunnuntai päivään asti ja yövyn omassa käytössä olevassa 2 hengen huoneessa. Hinta sisältäen kaikki ruokailut: 90 euroa / jäsen.

EN OLE Yhdistyksen jäsen: RASTITTAMALLA ymmärrän, että koska en ole yhdistyksen jäsen, niin joudun maksamaan 10 euron lisän edellä mainittuihin hintoihin verrattuna.

Muu kommentti:

Jatka takaisin yhdistyksen kotisivulle ilmoittautumatta