Kylpypyyhe

Yhdistys on teettänyt omalla logollaan brodeerattuja, siistejä, korkealuokkaisia 70 * 140 cm:n kokoisia pinkkejä, sinisiä, valkoisia ja harmaita kylpypyyhkeitä. Lähelle yhtä kylpypyyhkeen kulmaa on kirjailtuna SNC:n tunnuslogo 5000:lla kirjainpistolla.
 

Yhdistyksen kylpypyyhkeitä voi ostaa aina yhdistyksen tilaisuuksissa, jos niitä suinkin on mukana.

Kylpypyyhkeen hinta on jäsenille 12 eur / kpl. Kylpypyyhkeitä voivat ostaa myös muut kuin yhdistyksen jäsenet, mutta heille hinta on 18 eur / kpl.

Kylpypyyhkeitä voi myös tilata suoraan ennakkomaksulla:

ENNAKKOMAKSU

Tilattujen kylpypyyhkeiden hinta postikuluineen maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Muista ehdottomasti laittaa maksun yhteyteen viestitiedoksi oma nimesi ja osoitteesi postinumeroineen sekä ostettavien kylpypyyhkeiden määrä ja väri. Lähetämme kylpypyyhkeet sinulle pulleassa kirjekuoressa 3:n arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet maksun.
Maksa posti-ja käsittelykuluina pyyheliinasta:
1 kylpypyyhkeelle yhteensä 10 euroa.
2 kylpypyyhkeelle yhteensä 12 euroa.
Täten kylpypyyhkeen ja postituskulujen yhteishinta on jäsenille seuraava: 1 pyyhe 22 eur, 2 pyyhettä 36 eur. Muille kuin jäsenille hinta on 4 euroa kalliimpi / kylpypyyhe.

Katso yhdistyksen tilinumero yhdistyksen yhteystiedot-sivulta.

POSTIENNAKKO

Voimme lähettää tilatut kylpypyyhkeet myös postiennakolla. Silloin edellä mainittuihin maksuihin lisätään vielä postiennakkolähetyksen maksu, joka on 5,5 euroa / lähetys.