Ohjelmatiedot ja ilmoittautuminen laivaristeilylle Silja Baltic Princess Turusta Tukholmaan la 28.9.2019 klo 20:15 - su 29.9.2019 klo 19:30.

Aikataulu (aikatauluun liittyvät tapahtumat kuuluvat laivamatkan hintaan, jollei toisin mainita):

18:30-19:30 Kokoontuminen ja matkadokumenttien jako Silja Linen terminaalin lähellä olevan Seaport-hotellin baarissa

19:30 Siirtyminen Silja Linen terminaaliin

19:35-19:45 Loppujen matkadokumenttien jako Silja Linen terminaalin 2. kerroksen aulassa ennen lipputarkastus-portteja niille, ketkä eivät ehtineet Seaport-hotellin baariin.

20:00 Saapuminen laivaan ja tavarat hyttiin

20:15 Laiva lähtee

20:15 Tervetulodrinkki laivan takaosassa olevassa sviitissä samalla kun ihaillaan sviitin ikkunoista ja lasitetulta parvekkeelta laivan lähtöä (sviitti on naturistinen kokoontumispaikka kaikille matkaan osallistujille koko matkan ajan !!! Siellä on myös tarjolla hieman viiniä yms virvokkeita)

20:15 Buffet-illallinen tai á la carte -ruokailu halukkaille (omakustanteinen, ei pöytävarauksia; buffet-illallinen maksaa 34 euroa)

Ravintolaelämää baarissa/ravintolassa tai yhteistä ajanviettoa sviitissä myöhään yöhön asti oman maun mukaan. Tähtiesiintyjänä pääravintolassa STEREO, bilebändinä Disco Inferno ja Housebändinä Fair Play (takaisin tulomatkalla myös Rokki-Kokki), Pianobaarissa Christopher, Sea Pubissa trubaduuri Matti Oksa, Iskelmäbaarissa Trio: Jade ja yökerho-Klubilla DJ:Tomi Aikio. Laivalla on takaisintulomatkalla mahdollisuus myös päiväBINGO:on.

7:10 Aamiainen -8:30 (erikoisaamiainen -9:00) (omakustanteinen, ei pöytävarauksia, mutta kuuluu myös laivan kalleimpien hyttiluokkien hintaan; muuten 12 euroa, paitsi erikoisaamiainen 17,5 euroa)

Rauhallista hyttielämää, ostoksia yms. oman maun mukaan

12:00 "Juusto saa viinin laulamaan" -yhteisesittelytilaisuus halukkaille (-13:30). Tämä on erillismaksullinen tilaisuus 25 euroa / hlö. Etukäteisilmoittautuminen !

14:00 Buffet-lounas (- 15:30) (kuuluu kaikkien osallistumismaksuun, arvo on muuten 26 euroa). Pöytävaraus on koko seurueelle.

16:30 Saunaosasto (- 18:30) (kuuluu kaikkien osallistumismaksuun, yksityinen naturistitilaisuus !! Pyyhkeet yms saa paikan päältä)

19:15 Perillä Turussa

Osallistumismaksun lopullinen suuruus vahvistetaan aina erillisellä viestillä osallistujalle majoitusvalintojen perusteella. Samoin osallistuminen juusto/viinitilaisuuteen vaikuttaa myös hintaan. Hinta on halvimmillaan 51 euroa sisältäen hyttipaikan sekä palveluina tervetulodrinkin, sviitin käytön naturistitilana, päivälounaan ja saunaosaston naturistisena yksityistilana. Näiden oheispalveluiden arvo on laskennallisesti 41 euroa, joten halvimmillaan hyttipaikan osuudeksi jää vain 10 euroa.

Osallistumismaksut on maksettava yhdistyksen tilille FI18 8200 4710 5697 27 (BIC-koodi: DABAFIHH) viimeistään 21.9.2019, tai jos ilmoittautuu vasta 20.9.2019 jälkeen, niin osallistumismaksu on maksettava 1 vrk:n sisällä. Maksun viestikenttään laitetaan osallistujien nimet.

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutustilanteissa joutuu maksamaan aina vähintään osan matkasta laivayhtiön peruutussääntöjen mukaisesti.

HUOM! Normaali ilmoittautuminen päättyy torstaina 26.9.2019 !!! Sen jälkeen voi ilmoittautua enää maksamalla YLIMÄÄRÄISEN 10 EURON JÄRJESTELYPALKKION yhdistykselle matkan normaalin osallistumismaksun lisäksi.

 
Nimi (pakollinen tieto):
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero (pakollinen tieto):
Syntymäaika (pakollinen tieto):
Osallistujien lukumäärä (pakollinen tieto):
(*) HUOM! Myös yksinäiset voivat ilmoittautua 2-4 hengen A- tai B-hyttikategoriaan, vaikka ei olisikaan tiedossa hyttikavereita. Jos hyttiä ei saada täyteen, niin hytin hinta jaetaan osallistujien kesken. Asiasta sovitaan kuitenkin siinä tapauksessa ilmoittautuneiden kesken, ennen maksun määräytymistä. Jos ei mainitse hyttikavereita valitsemaansa (*) -merkinnällä varustettuun hyttiluokkaan, niin tulkitaan, että haluaa majoittua yhteismajoitus-hyttiin.
Hyttivaihtoehdot (Laiva on jo melko täynnä eli muut hyttiluokat ovat jo kaikki varattu täyteen):
4 hengen B-hytti (ei ikkunaa). Hinta 51 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
4 hengen B-hytti 3 hengelle (ei ikkunaa). Hinta 55 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen B-hytti (ei ikkunaa). Hinta 62 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen B-hytti yhdelle hengelle (ei ikkunaa). Hinta 82 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat.
4 hengen A-hytti (ikkunallinen). Hinta 60 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
4 hengen A-hytti 3 hengelle (ikkunallinen). Hinta 67 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen A-hytti (ikkunallinen). Hinta 80 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen A-hytti yhdelle hengelle (ikkunallinen). Hinta 118 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat.
Muiden samassa hytissä majoittuvien nimet, jos hytti ei ole kokonaan omassa käytössäni tai ei ole yhteishytti:
Erillismaksulliseen viini/juusto-esittelyyn osallistuminen: RASTITTAMALLA vahvistan, että olen halukas osallistumaan erillismaksulliseen 25 euron viini/juustoesittelytilaisuuteen. Myös se on maksettava etukäteen muun osallistumismaksun yhteydessä.

EN OLE Yhdistyksen jäsen: RASTITTAMALLA ymmärrän, että koska en ole yhdistyksen jäsenmaksun maksanut jäsen, niin joudun maksamaan 10 euron lisän edellä mainittuihin hintoihin verrattuna.

Holiton tervetulojuoma: RASTITTAMALLA haluan ilmoittaa, että en käytä alkoholia ja haluan täten itselleni holittoman tervetulojuoman.

Tallink Silja Club One -kortin numero (jos sellainen on olemassa):
Mahdolliset lisäruokailut, jotka haluan tilata ja maksaa jo etukäteen (Etukäteen ostetut ruokailukupongit ovat hieman halvempia kuin laivasta ostetut ruokailut):
Muu kommentti:

Jatka takaisin yhdistyksen kotisivulle ilmoittautumatta