Ohjelmatiedot ja ilmoittautuminen laivaristeilylle Silja Baltic Princess Turusta Tukholmaan la 28.9.2019 klo 20:15 - su 29.9.2019 klo 19:30.

Aikataulu (aikatauluun liittyvät tapahtumat kuuluvat laivamatkan hintaan, jollei toisin mainita):

20:00 Saapuminen laivaan ja tavarat hyttiin

20:10 Tervetulodrinkki sviitissä heti laivaan saavuttua (sviitti on naturistinen kokoontumispaikka kaikille matkaan osallistujille koko matkan ajan !!! Siellä on myös tarjolla viiniä yms virvokkeita)

20:15 Laiva lähtee

20:15 Buffet-illallinen halukkaille (omakustanteinen; buffet-illallinen maksaa 34 euroa)

Ravintolaelämää baarissa/ravintolassa tai yhteistä ajanviettoa sviitissä myöhään yöhön asti oman maun mukaan. Tähtiesiintyjänä pääravintolassa STEREO, bilebändinä Disco Inferno ja Housebändinä Fair Play (takaisin tulomatkalla myös Rokki-Kokki), Pianobaarissa Christopher, Sea Pubissa trubaduuri Matti Oksa, Iskelmäbaarissa Trio: Jade ja yökerho-Klubilla DJ:Tomi Aikio. Laivalla on takaisintulomatkalla mahdollisuus myös BINGO:on.

7:10 Aamiainen -8:30 (erikoisaamiainen -9:00) (omakustanteinen, mutta kuuluu myös laivan kalleimpien hyttiluokkien hintaan; muuten 12 euroa, paitsi erikoisaamiainen 17,5 euroa)

Rauhallista hyttielämää, ostoksia yms. oman maun mukaan

12:00 "Juusto saa viinin laulamaan" -yhteisesittelytilaisuus halukkaille (-13:30). Tämä on erillismaksullinen tilaisuus 25 euroa / hlö. Toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10 kpl.

14:00 Buffet-lounas (- 15:30) (kuuluu kaikkien osallistumismaksuun, arvo on muuten 26 euroa)

16:30 Saunaosasto (- 18:30) (kuuluu kaikkien osallistumismaksuun, yksityinen naturistitilaisuus !! Pyyhkeet yms saa paikan päältä)

19:15 Perillä Turussa

Osallistumismaksun lopullinen suuruus ilmoitetaan sinulle vielä erikseen majoitusvalintojen perusteella syyskuun alussa. Samoin mahdollinen juusto/viinitilaisuus vaikuttaa hintaan. Hinta on halvimmillaan 51 euroa sisältäen hyttipaikan sekä palveluina tervetulodrinkin, sviitin käytön naturistitilana, päivälounaan ja saunaosaston naturistisena yksityistilana.

Osallistumismaksut on sen jälkeen maksettava yhdistyksen tilille FI18 8200 4710 5697 27 (BIC-koodi: DABAFIHH) viimeistään 21.9.2019. Laita maksun viestikenttään osallistujien nimet.

 
Nimi (pakollinen tieto):
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero (pakollinen tieto):
Syntymäaika (pakollinen tieto):
Osallistujien lukumäärä (pakollinen tieto):
(*) HUOM! Myös yksinäiset voivat ilmoittautua 2-4 hengen A- tai B-hyttikategoriaan, vaikka ei olisikaan tiedossa hyttikavereita. Jos hyttiä ei saada täyteen, niin hytin hinta jaetaan osallistujien kesken. Asiasta sovitaan kuitenkin siinä tapauksessa ilmoittautuneiden kesken, ennen maksun määräytymistä. Jos ei mainitse hyttikavereita valitsemaansa (*)-merkinnällä varustettuun hyttiluokkaan, niin tulkitaan, että haluaa majoittua yhteismajoitus-hyttiin.
Hyttivaihtoehdot:
4 hengen B-hytti (ei ikkunaa). Hinta 51 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
4 hengen B-hytti 3 hengelle (ei ikkunaa). Hinta 55 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen B-hytti (ei ikkunaa). Hinta 62 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen B-hytti yhdelle hengelle (ei ikkunaa). Hinta 82 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat.
4 hengen A-hytti (ikkunallinen). Hinta 60 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
4 hengen A-hytti 3 hengelle (ikkunallinen). Hinta 67 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen A-hytti (ikkunallinen). Hinta 80 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat. (*)
2/4 hengen A-hytti yhdelle hengelle (ikkunallinen). Hinta 118 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat.
2 hengen A-premium -hytti (ikkunallinen). Sisältää parivuoteen, erikoisaamiaisen ja juomakupongin. Hinta 95 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat.
2 hengen A-premium -hytti (ikkunallinen) yhdelle hengelle. Sisältää parivuoteen, erikoisaamiaisen ja juomakupongin. Hinta 149 euroa / henkilö sisältäen aikataulun mukaan hintaan kuuluvat tapahtumat.
Muiden samassa hytissä majoittuvien nimet, jos hytti ei ole kokonaan omassa käytössäni tai ei ole yhteishytti:
Erillismaksulliseen viini/juusto-esittelyyn osallistuminen: RASTITTAMALLA vahvistan, että olen halukas osallistumaan erillismaksulliseen 25 euron viini/juustoesittelytilaisuuteen. Myös se on maksettava etukäteen, mutta maksu pyydetään vasta, jos laivayhtiö pystyy sen järjestämään (vahvistuu syyskuun alussa) ja jos kiinnostuneita tulee vähintään 10 kpl.

EN OLE Yhdistyksen jäsen: RASTITTAMALLA ymmärrän, että koska en ole yhdistyksen jäsen, niin joudun maksamaan 10 euron lisän edellä mainittuihin hintoihin verrattuna.

Holiton tervetulojuoma: RASTITTAMALLA haluan ilmoittaa, että en käytä alkoholia ja haluan täten itselleni holittoman tervetulojuoman.

Muu kommentti (ilmoita tässä myös mahdolliset lisäruokailut yms, jotka haluat tilata ja maksaa jo etukäteen. Etukäteen ostetut ruokailukupongit ovat hieman halvempia kuin laivasta ostetut ruokailut. Samoin ilmoita tässä mahdollisen Silja Club One -korttisi numero):

Jatka takaisin yhdistyksen kotisivulle ilmoittautumatta