Laudeliina

Yhdistys on teettänyt omalla logollaan brodeerattuja, siistejä, korkealuokkaisia 45* 50 cm:n kokoisia ruudullisia, luonnon pellavan / vaalean vihreän värisiä laudeliinoja, joissa on kirjailtuna SNC:n tunnuslogo.
 

Yhdistyksen laudeliinoja voi ostaa aina yhdistyksen tilaisuuksissa, jos niitä suinkin on mukana.

Laudeliinan hinta on jäsenille 8 eur / kpl. Laudeliinoja voivat ostaa myös muut kuin yhdistyksen jäsenet, mutta heille hinta on 12 eur / kpl.

Laudeliinoja voi myös tilata suoraan ennakkomaksulla:

ENNAKKOMAKSU

Tilattujen laudeliinojen hinta postikuluineen maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Muista ehdottomasti laittaa maksun yhteyteen viestitiedoksi oma nimesi ja osoitteesi postinumeroineen sekä ostettavien laudeliinojen lukumäärä. Lähetämme laudeliinat sinulle pulleassa kirjekuoressa 3:n arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet maksun.
Maksa posti- ja käsittelykuluina laudeliinasta:
1-2 laudeliinalle yhteensä 7,5 eur.
3-4 laudeliinalle yhteensä 8,5 eur.
Täten laudeliinan ja postituskulujen yhteishinta on jäsenille seuraava: 1 laudeliina 15,5 eur, 2 laudeliinaa 23,5 eur, 3 laudeliinaa 32,5 eur ja 4 laudeliinaa 40,5 eur. Muille kuin jäsenille hinta on siis 4 euroa kalliimpi / laudeliina.

Katso yhdistyksen tilinumero yhdistyksen yhteystiedot-sivulta.

 

POSTIENNAKKO

Voimme lähettää tilatut laudeliinat myös postiennakolla. Silloin edellä mainittuihin maksuihin lisätään postiennakkolähetyksen maksu, joka on 5,5 euroa / lähetys.