Ilmoittautuminen Suomen Naturistiklubi ry:n pikkujouluviikonloppuun 1-2.12.2018  

Tilaisuus pidetään Kaarinassa Kuusiston Koivukankareella osoitteessa Munkkentie 251, 21620 Kuusisto (Kaarina).

Tilaisuus maksaa oleskelun pituuden ja mahdollisen yöpymistavan mukaan yli 18-vuotiailta yhdistyksen jäseniltä 33-99 euroa / osallistuja. Yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet pääsevät mukaan tilaisuuteen maksamalla 10 euron lisämaksun. Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen tämän sivun lomakkeen avulla. Osallistumismaksu on maksettuna mielellään yhdistyksen tilille 29.11.2018 mennessä (Danske Bank: FI18 8200 4710 5697 27 (BIC-koodi: DABAFIHH)). Erikseen sovittaessa maksun voi hoitaa myös paikan päällä käteisellä tai pankki/luottokorteilla (hyväksytään kaikki yleisimmät debit/gredit -kortit). Tilille maksettaessa laittakaa viestikenttään mielellään osallistujan nimi ja "JOULU".

Tilaisuuteen järjestetään myös taksi-kuljetus Turun keskustasta, Kupittaalta ja Kaarinasta. Kuljetus valitaan erikseen tämän lomakkeen lopussa. Kuljetus maksetaan käteisellä/kortilla pikkujouluissa, joten sitä ei tarvitse maksaa etukäteen tilille (10 euroa Turusta ja 5 euroa Kaarinasta).

HUOM! Jos sinut on joskus hyväksytty jäseneksi, mutta jäsenmaksusi ei ole nyt voimassa, niin maksa ensin jäsenmaksu ja vasta sitten osallistumismaksu. Yhdistyksestä kiinnostuneiden maksu on tarkoitettu vain sellaisille henkilöille, jotka eivät ole vielä anoneet lainkaan jäsenyyttä. 

Ohjeellinen ohjelma:

La 1.12.2018: Tilaisuus alkaa klo 12:00

 

klo 12:00 Majoittautuminen alkaa

klo 13:00 Tervetuliaiskahvit

Saunominen, pelejä yms oleskelua

klo 15:15 Glögi

klo 15:30 Joulupäivällinen

Saunominen

klo 17:00 Ulkopuolinen, ehkä hieman villi, tilaisuuteen sopiva esiintyjä !

Joululahjojen arvonta

Leikkejä ja kilpailuja

Saunomista ja dj/karaokemusiikkia

klo 21:30 Iltapala

Saunomista ja musiikkia jatkuu...

 

Su 2.12.2018: Kotiutuminen

klo 8:00 Aamusauna

klo 9:00 - 10:30 Aamiainen

klo 12:00 Majoittautuminen päättyy.

 

Majoitus: 14 kpl 2 hengen huoneita + 5 kpl 3 hengen huoneita. 3 hengen huoneet otetaan käyttöön tarvittaessa eli jos 2 hengen huoneet tulevat täyteen, tai joku porukka haluaa erikseen saada 3 hengen huoneen. Käytävillä (2 kpl) on yhteiset wc:t sekä pesu- ja saunatilat. Käytössä on myös keittiö omien juomien ja mahdollisten ruokien säilytystä varten. Keittiössä on täyskorkea jääkaappi, mikroaaltouuni sekä keittimet. Isossa oleskeluhuoneessa, johon mahtuu 60 henkeä, hoidetaan kaikki ohjelmat. Jos haluat mukaan lemmikkieläimesi, niin ilmoita siitä erikseen, jotta asia osataan ottaa huomioon majoituspaikkaa määritettäessä (lisäksi tulee 10 euron lemmikkilisä).

Ruokailut: Kaikki varsinaiset ruokailut tapahtuvat oleskeluhuoneessa pitopalveluperiaatteella aluetta isännöivän yrityksen toimesta. Joulupäivällinen on vastaava kuin edeltävinä vuosina, eli erittäin runsas ! Ruoat on tehty pääosin laktoosittomina ja gluteenittomina.

 

Tässä on myös Koivukankareen oma esite meillä tällä kertaa käytössä olevista tiloista.

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:

 
Nimi/nimet (pakollinen tieto):
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Osallistuvien aikuisten lukumäärä (pakollinen tieto):
Osallistuvien lasten lukumäärä (alle 18 v):
Majoitustapa:
Valitse majoitustapa:

  LA-SU yöpyminen sis. kaikki ruokailut ja majoitus 1 hengen huoneessa, 99 euroa / jäsen

  LA-SU yöpyminen sis. kaikki ruokailut ja majoitus 2-3 hengen huoneessa, 74 euroa / jäsen

  Lauantai koko päivä sis. kahvitus, joulupäivällinen ja illallinen (EI majoitusta), 43 euroa / jäsen

  Lauantai päiväkäynti sis. kahvitus ja joulupäivällinen (EI lauantai iltapalaa eikä majoitusta), 33 euroa / jäsen

 

Kuljetustapa: Valitse kuljetustapa:

  En tarvitse erillistä kuljetusta

  Tarvitsen taksikyydin Turusta, Puutorin English Pubin vierestä Sibeliuksenkadulta lauantaina 1.12.2018 klo 12:00. Hinta 10 euroa / suunta.

  Tarvitsen taksikyydin Uudenmaankadun ja Kupittaankadun risteyksestä lauantaina 1.12.2018 noin klo 12:05. Hinta 10 euroa / suunta.

  Tarvitsen taksikyydin Kaarinasta, Pyhän Katariinantien ja Hovirinnantien risteyksestä lauantaina 1.12.2018 noin klo 12:15. Hinta 5 euroa / suunta.

 

EN OLE Yhdistyksen jäsen: RASTITTAMALLA tiedostan sen, että koska en ole yhdistyksen jäsen, niin joudun maksamaan 10 euron lisän edellä mainittuihin majoitustavan hintoihin verrattuna.

Muu kommentti tai ohjelmanumeroehdotus: