Ilmoittautuminen Helsinki Excursioon Sompasaunan kautta Allas Sea Pooliin.

Voit tulla mukaan porukkaan missä vaiheessa vain haluat, eli koko bussimatkalle, suoraan Sompasaunalle tai suoraan Allas Sea Pooliin. Bussimatkalle lähdetään Turusta minibussilla MAANANTAINA 25.10.2021 klo 13:00. Matka jatkuu Kaarinan kautta Helsinkiin, jonne saavutaan klo 15:30 paikkeilla (pysähdys matkalla Lohjan ABC:llä). Käymme ensin ilmaisessa Sompasaunassa, jossa saunomme runsaan tunnin verran (klo 17:00 asti). Sitten pidämme omakustanteisen ruokatauon luultavimmin Kallion Bangkok 9 -ravintolassa. Lähdemme sitten viimeistään klo 18:40 Sea Pooliin (noin 15 minuutin matka), jossa alkaa alastonuintimahdollisuus klo 19:00. Takaisin Turkuun lähdemme klo 21:00 paikkeilla, joten Turussa ollaan noin klo 23:00. Kuljetus maksaa 25 euroa / henkilö. Lisäksi jokainen maksaa itsensä sisälle Sea Pooliin (15 euroa normaalilippu ja 10 euroa erityisryhmille) sekä omat ravintolaruoat.

Sompasaunalla on 3 saunan lisäksi ulkopukutilat, joten riisuutuminen/pukeutuminen on paras suorittaa minibussissa ja kävellä saunalle esim. kylpytakissa. Myöskään pesutiloja ei ole, joten jokaista varten on hieman huonelämpöistä vettä vesikanisterissa, jotta voi huuhdella hiet pois ennen pukeutumista. Avantouinti meressä on tietysti mahdollista halukkaille.
Bussimatkan hinta maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille FI18 8200 4710 5697 27 (BIC-koodi: DABAFIHH) tai maksetaan bussimatkan aikana käteisellä tai kortilla.

Omat pyyhkeet, pefletit, pesuaineet ja mahdolliset Sompasauna/matkajuomat mukaan !!! Sea Poolin kaikki tilat ovat ravintolatilaa, joten sinne ei voi tuoda omia juomia, eikä tietenkään ravintolaan. Sea Poolissa on käytössä kylmä ja lämmin uima-allas, ryhmäpukuhuone pesu-, sauna- ja oleskelutiloineen sekä lisäksi sukupuolen mukaiset puku-pesu-saunatilat. Siirtyminen altaiden ja saunatilojen välillä on mukavampaa, jos mukana on vaikka crocsit ja kylpytakki.

Ilmoittautumislomake kuvien jälkeen:

Yllä Sompasaunan kuva

Yllä Allas Sea Poolin ulkokuva: Talvella käytössä lämmin makean veden allas (27 astetta) ja puhdistetulla merivedellä täytetty allas (+ 1 astetta)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE:

Nimi (pakollinen tieto):
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Osallistujien lukumäärä (pakollinen tieto):

Valitse mukaan tulopaikka:

  Bussikyyti: Turussa Puutorilta, Sibeliuksenkadulta Ravintola Puutorin Vessan vierestä (kuljetus 25 euroa)

  Bussikyyti: Kaskentien pysäkki K-marketin kohdalla (kuljetus 25 euroa)

  Bussikyyti: Skanssin liikenneympyrän viereinen bussipysäkki (kuljetus 25 euroa)

  Bussikyyti: Kaarina Hovirinta (kuljetus 25 euroa)

  Bussikyyti: Kaarina Rauhalinnantien pysäkki lähellä Ruskolevänkatua (kuljetus 25 euroa)

  Tulen suoraan Sompasaunalle ja jatkan yhdistyksen kyydillä siitä eteenpäin muiden mukana (kuljetus 10 euroa; jos tilaa jää koko matkan bussilla tulijoilta) Taco-paikkaan ja Allas Sea Pooliin

  Tulen suoraan Sompasaunalle ja jatkan sieltä omalla kyydilläni Taco-paikkaan ja Allas Sea Pooliin

  Tulen suoraan Sompasaunalle ja jatkan sieltä yhdistyksen kyydillä Taco-paikkaan (kuljetus 5 euroa; jos tilaa jää koko matkan bussilla tulijoilta), mutta en tule Allas Sea Pooliin

  Tulen suoraan Sompasaunalle ja jatkan sieltä omalla kyydilläni Taco-paikkaan, mutta en tule Allas Sea Pooliin

  Tulen suoraan Taco-paikkaan ja ja jatkan sieltä yhdistyksen kyydillä Allas Sea Pooliin (kuljetus 5 euroa; jos tilaa jää koko matkan bussilla tulijoilta), mutta en tule Sompasaunalle

  Tulen suoraan Taco-paikkaan ja ja jatkan sieltä omalla kyydilläni Allas Sea Pooliin, mutta en tule Sompasaunalle

  Tulen suoraan Taco-paikkaan, mutta en tule Sompasaunaan enkä Allas Sea Pooliin

  Tulen suoraan Allas Sea Pooliin, mutta en tule Sompasaunalle tai Taco-paikkaan

  Tulen bussikyydillä, mutta haluan ehdottaa uutta hakupaikkaa (kuljetus 25 euroa)

Hakupaikkaehdotus:
Muu kommentti:

Jatka takaisin yhdistyksen kotisivulle ilmoittautumatta