Ilmoittautuminen tapas-peli-iltaan lauantaina 27.4.2019 klo 16:00

Tilaisuus pidetään Kaarinassa, Piikkiön VPK:n Tulikallio-nimisessä virkistyspaikassa (http://www.piikkionvpk.fi/tulikallio/virkistyskaytto), joka sijaitsee Turun Varissuolta Littoisten kautta Piikkiön keskustaan menevän Littoistentien varrella (osoite: Uitontie 14, 21500 Piikkiö). Tilaisuus alkaa klo 16:00 ja jatkuu niin pitkään kuin halutaan..

Tilaisuuteen kuuluu Italialaistyylisten tapasten valmistusta ja syöntiä kaikkine asiaan kuuluvine tykötarpeineen. Syöminkien jälkeen saunomme hyvässä seurassa ja pelaamme erilaisia lautapelejä ja biljardia.

Osallistumismaksu 30 euroa / jäsen sisältäen edellä mainitun tilaisuuden ruoat ja juomat ja tilavuokran (ei-jäsenet 5 euron lisämaksu!). Omat saunajuomat, pefletit, pyyheliinat ja pesuvehkeet mukaan. Kaikki ruokajuomat tulevat muuten paikan päältä. Tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu 24 henkeen. Etukäteisilmoittautuminen on pakollista ja pienen osallistujamäärän takia se on syytä tehdä erittäin pikaisesti alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Maksa myös osallistumismaksu (ja mahdollinen taksikorvaus) mielellään etukäteen yhdistyksen tilille Sampo Pankki FI18 8200 4710 5697 27 (BIC-koodi: DABAFIHH) tai viimeistään paikan päällä käteisenä tai kortilla.

Suosittelemme saapumista paikalle kimppakyydillä tai esim. julkisella liikenteellä Turun Varissuon ostoskeskukseen ja sieltä yhdistyksen tilaamalla taksilla perille.

Saavu paikalle täsmällisesti: Ei paljon etukäteen (anna järjestäjälle tilaisuuden valmistelurauha), mutta ei myöhässäkään.

 
Nimi (pakollinen tieto):
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Osallistuvien aikuisten lukumäärä (pakollinen tieto):
Kuljetustapa: Valitse kuljetustapa:

  En tarvitse erillistä kuljetusta

  Tarvitsen taksikyydin Varissuolta, Varissuon ostoskeskuksen alta (suunta kohti Littoista) klo 16:00. Hinta 8 euroa / suunta.

Muu kommentti: