Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat

Sunnuntaina 15.5.2022 tehdään minibussilla retki Turusta Helsingin Sompasaunalle.

Liedon aseman lähellä, Nautelassa, pidetään kesäkauden avajaiset savusaunallisen lammen rannalla lauantaina 28.5.2022 klo 15 alkaen. Myös yhdistyksen virallinen kevätkokous pidetään tilaisuuden aikana klo 17. Ajo-ohje ohessa.

Särkisalossa järjestetään saunailta tavallisen + savusaunan kera pienellä uimalammen rannalla olevalla mökillä lauantaina 11.6.2022. Tarvittaessa voi yöpyä (11-12.6.2022) paikalla mieluiten omassa majoituksessa, sillä sisämajoitusta on vain 3 hengelle. Tarkemmin lähempänä tilaisuutta.

Heinäkuun alkupuolella tehdään excursio jonnekin rannalle, joko Helsingissä, Hangossa tai Porissa. Tästä tarkemmin lähempänä tilaisuutta.

Suomen Naturistiliitto ry: Suomen Naturistiviikonloppu Säkylän Kristallirannassa 5-7.8.2022. Tarkempi info löytyy Suomen Naturistiliitto ry:n sivuilta. Majoitusvarausten teko on jo meneillään.

9-11.9.2022 pidetään kesäkauden päättäjäiset Alastarolla, isossa vuokratussa talossa. Tästä tarkemmin lähempänä tilaisuutta.

Muita naturisteille sopivia tapahtumia

Helsingissä, Kalasataman lähellä on Sompasauna aina auki omatoimintaperiaatteella. Tiloissa saa olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille enintään 3 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa paljon tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy kuitenkin aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2022

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2022 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2022 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2022 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.

Kuva vuoden 2022 jäsenkorttipohjasta.