Suomen Naturistiklubi ry

Olemme Suomessa jo vuodesta 1999 lähtien toiminut naturistiyhdistys, joka ottaa jäsenikseen miehiä, naisia, sinkkuja ja pariskuntia ilman mitään kiintiöitä. Olemme myös Suomen Naturistiliitto ry:n jäsenyhdistys. Jäsenmaksun maksaneita jäseniä yhdistyksessä on alle 150 henkeä, mutta infoa jaetaan myös monille muille yhdistyksestä kiinnostuneille.

   

TULEVAT TAPAHTUMAT

YHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄT TAPAHTUMAT

Kesäkauden päättäjäiset Alastarossa mökkiviikonlopun merkeissä pe 30.8 - su 1.9.2019. Voi tulla päiväkäynnille tai majoittua paikan päällä. Ilmoittautuminen ja tarkempi oheistus tässä lomakkeessa.

Laivaristeily Turusta la 28.9.2019 illalla Tukholmaan (ja takaisin su 29.9.2019 päivällä) !!! Laivalla myös erityisesti naturisteille räätälöityä ohjelmaa omissa yksityisissä tiloissa. Ilmoittautuminen ja tarkempi oheistus tässä lomakkeessa.

Turussa, Hepokullan uimahallissa (Jahtilähteenkatu 6) sauna-allastilaisuus la 12.10.2019 klo 18-21.

Turussa, Hepokullan uimahallissa (Jahtilähteenkatu 6) sauna-allastilaisuus la 9.11.2019 klo 18-22. Yhdistyksen virallinen syyskokous pidetään tilaisuuden aikana samassa paikassa la 9.11.2019 klo 19 alkaen.

Yhdistyksen järjestämät pikkujoulut Kaarinan Koivukankareella la 7.12 - su 8.12.2019. Tarkemmin viimeistään syyskauden alkaessa.

Jäsenkysely

Vuodenvaihteessa 2018-2019 toteutettiin jäsenkysely, jonka tulokset ovat nähtävissä jäsensivuilla.

Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on noin 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille 3-4 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy aina tietoa myös kotisivuilta. Tässä on yhdistyksen tiedote 1 2019.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2019

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2019 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun puolivälissä, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2019 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu, jäsenen nimi ja hänen jäsennumeronsa. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2019 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.