Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen järjestämät tapahtumat loppuvuonna 2020

Pikkujoulut on valitettavasti PERUTTU koronaepidemian takia !!!! Järjestämme kuitenkin lauantaina 28.11.2020 klo 14:00 syyskokouksen poikkeuksellisesti Turussa vaatteellisena ulkogrillitapahtumana Impivaaran liikuntakeskuksen lähellä, Kurrapolun päässä olevassa grillikatoksessa. Paikalle pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä. Tarkemmin tässä linkissä.

Muita tapahtumia

Helsingin Allas-Sea-Poolissa on alastonuintimahdollisuus 19.12.2020 klo 19-21 ja 16.1.2020 klo 19-21. Tarkista tapahtuman toteutus Allas Sea Poolin omilta sivuilta.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille 3-4 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2020

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2020 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2020 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2020 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.