Suomen Naturistiklubi ry

Olemme Suomessa jo vuodesta 1999 lähtien toiminut naturistiyhdistys, joka ottaa jäsenikseen miehiä, naisia, sinkkuja ja pariskuntia ilman mitään kiintiöitä. Olemme myös Suomen Naturistiliitto ry:n jäsenyhdistys. Jäsenmaksun maksaneita jäseniä yhdistyksessä on alle 150 henkeä, mutta infoa jaetaan myös monille muille yhdistyksestä kiinnostuneille.

   

TULEVAT TAPAHTUMAT TALVI-KEVÄTKAUDELLA 2019

Sauna-allastapahtuma Turussa, Hepokullan uimahallissa, osoitteessa Jahtilähteenkatu 6, 20320 Turku, la 13.4.2019 klo 18-22. Tilaisuuden aikana klo 19:00 pidetään kevään jäsenkokous. Tervetuloa kokoukseen !

TAPAS-PELI-ILTA la 27.4.2019 klo 16:00 lähtien Tulikalliolla, Piikkiön VPK:n kerhotalossa (Uitontie 14, 21500 Piikkiö). Tilaisuuden aikana valmistetaan ja syödään erilaisia Italialaistyylisiä Tapaksia. Lisäksi käytössä on saunatilat, biljardi ja muita pelejä. Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella kuljetustarpeineen.

Kesäkauden avaus Nautelan savusaunalla (Vintalantie 521) Liedon aseman lähellä la 18.5.2019 klo 15 lähtien.Grillataan Suomi kesään ja saunotaan savusaunan lempeät löylyt lammen rannalla.

Yhdistyksen kesätapahtumat ovat vielä sopimatta. Ne julkaistaan huhtikuun aikana. Muistakaa kuitenkin Nakukymppi 14.6.2019 ja Naturistipäivät 2-4.8.2019. Niistä löytyy tarkemmin tietoa Suomen Naturistiliiton sivuilta.

Jäsenkysely

Vuodenvaihteessa 2018-2019 toteutettiin jäsenkysely, jonka tulokset ovat nähtävissä jäsensivuilla.

Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on noin 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille 3-4 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy aina tietoa myös kotisivuilta. Tässä on yhdistyksen tiedote 1 2019.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2019

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2019 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun puolivälissä, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2019 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu, jäsenen nimi ja hänen jäsennumeronsa. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2019 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.