Suomen Naturistiklubi ry

Olemme Suomessa jo vuodesta 1999 lähtien toiminut naturistiyhdistys, joka ottaa jäsenikseen tasavertaisesti niin miehiä, naisia, sinkkuja ja pariskuntia. Olemme myös Suomen Naturistiliitto ry:n jäsenyhdistys. Jäsenmaksun maksaneita jäseniä yhdistyksessä on alle 150 henkeä, mutta infoa jaetaan myös monille muille yhdistyksestä kiinnostuneille.

   

TULEVAT TAPAHTUMAT

Pikkujoulut Kaarinan Kuusiston Koivukankareella la 1.12.2018 - sunnuntai 2.12.2018. Tilaisuuden tulostettava mainos löytyy tästä linkistä, ilmoittautuminen ja hinnat tämän lomakkeen avulla. HUOM! Ruokailuaika on aikaistunut puolella tunnilla !

KEVÄÄN 2019 ENNAKKOTIEDOT

Hepokullan uimahallissa Turussa kokoonnutaan ainakin la 12.1.2019 klo 18-21, 16.2.2019 klo 18-21, 16.3.2019 klo 18-21 ja 13.4.2019 klo 18-22. Muitakin tapahtumia on tulossa, mutta niistä tarkemmin vuodenvaihteessa.

Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on noin 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille 3-4 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy aina tietoa myös kotisivuilta. Ohessa on nähtävissä kesän 2018 tiedote pdf-muodossa.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2018

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2018 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun puolivälissä, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2018 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu, jäsenen nimi ja hänen jäsennumeronsa. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2017 jäsenkortista, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.