Suomen Naturistiklubi ry

Olemme Suomessa jo vuodesta 1999 lähtien toiminut naturistiyhdistys, joka ottaa jäsenikseen miehiä, naisia, sinkkuja ja pariskuntia ilman mitään kiintiöitä. Olemme myös Suomen Naturistiliitto ry:n jäsenyhdistys.

   

TULEVAT TAPAHTUMAT

YHDISTYKSEN JÄRJESTÄMÄT TAPAHTUMAT

Kesäkauden päättäjäiset Alastarolla isossa mökissä perjantaina 11.9.2020 - sunnuntaina 13.9.2020. Käytössä max. 12 hengen majoitustilat, 20 hengen oleskelutilat, sauna, terassi ja uima-allas. Lisäksi erillinen vanha rantasauna. Ohjelma ja ilmoittautuminen tässä lomakkeessa.

MUUTOS: Saunailta lauantaina 3.10.2020 klo 17 alkaen Turussa, Nättinummen uimahallissa, Kreetankatu 4, 20320 Turku. Pidetään samalla yhdistyksen syyskokous klo 18. Osallistumismaksu 15 euroa / henkilö. Tervetuloa jäsenet ja muutkin asiasta kiinnostuneet. Ei etukäteisilmoittautumista.

Loka-marraskuussa mahdollisesti bussimatka Helsingin Sompasaunaan + Allas-Sea-Pooliin, ja/tai saunailta Turussa. Tarkentuu lähempänä tilaisuutta kunhan Allas-Sea-Poolin syyskalenteri selviää.

Pikkujoulut Kaarinan Koivukankareella lauantai 28.11.2020 - sunnuntai 29.11.2020. Majoitusmahdollisuus. Etkäteisilmoittautuminen. Tarkemmin lähempänä tilaisuutta.

MUITA TAPAHTUMIA

Kesän kohokohta, Suomen XIX Naturistipäivät Säkylän Kristallirannassa 7-9.8.2020. Ilmoittautuminen Suomen Naturistiliitto ry:n sivuilla.

Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille 3-4 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2020

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2020 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2020 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2020 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.