Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat

12.11.2022 pidetään sauna-allastilaisuus Turun Hirvensalon Suvituuli-keskuksessa klo 18-21 (myös yhdistyksen syksyn jäsenkokous klo 19 samassa paikassa). Sisääntulijoita haetaan sisälle pääovelta klo 17:45-18:00 välillä. Saavu omalla autolla tai Föli-bussilla 14, 15 tai 51. Ei etukäteisilmoittautumista, vaan saavu vain paikalle. Hinta 15 euroa / henkilö sisältäen paikalla olevan tarjoilun.

10-11.12.2022 Pikkujoulut Ystävyyden Majatalossa Salosta hieman Helsinkiin päin. Tilaisuuteen voi tulla joko päiväkäynnille tai jäädä yöksi, oman valinnan mukaan. Tarkempi info ja ilmoittautuminen TÄLLÄ LOMAKKEELLA viimeistään joulukuun alkuun mennessä.

Muita naturisteille sopivia tapahtumia

Helsingissä, Kalasataman lähellä on Sompasauna aina auki omatoimintaperiaatteella. Tiloissa saa olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.

Talvella 2023 järjestetään Luumäellä hotelli Salpassa viikonlopun mittainen talvitapahtuma 3-5.3.2023. Tarkempi info ja ilmoittautumistiedot löytyvät TÄSTÄ liitteestä !.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille enintään 3 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa paljon tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy kuitenkin aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2022

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2022 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2022 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2022 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.

Kuva vuoden 2022 jäsenkorttipohjasta.