Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat

Viikonlopun vietto Alastarossa isossa omakotitalossa uima-altaan ja rantasaunan kera 20-22.8.2021. Ilmoittautumislomake on tässä.

Tapaaminen Turussa, Hirvensalon saaren Suvituuli keskuksen sauna-allasosastolla erittäin lämpimän uima-altaan äärellä 11.9.2021 klo 18-21.

Tapaaminen Turussa, Hirvensalon saaren Suvituuli keskuksen sauna-allasosastolla erittäin lämpimän uima-altaan äärellä 9.10.2021 klo 18-21.

Tapaaminen Turussa, Hirvensalon saaren Suvituuli keskuksen sauna-allasosastolla erittäin lämpimän uima-altaan äärellä 6.11.2021 klo 18-21 (tilaisuuden aikana pidetään myös yhdistyksen syyskokous).

Pikkujoulut Kaarinan Koivukankareella 4-5.12.2021. Tarkemmin lähempänä tilaisuutta.

Muita tapahtumia

Elokuussa on Naturistipäivät Säkylän Pyhäjärven rannalla Kristallirannan lomakylässa 6-8.8.2021. Tarkemmin Suomen Naturistiliitto ry.n sivuilta.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille 3-4 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2021

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2021 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2021 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2021 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.