Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat

Pikkujoulut Kaarinan Koivukankareella 4-5.12.2021. Tarkemmin tässä info-ilmoittautumislomakkeessa. Koronapassi on käytössä !

Tapaaminen Turussa, Hirvensalon saaren Suvituuli keskuksen sauna-allasosastolla erittäin lämpimän uima-altaan äärellä 8.1.2022 klo 18-21. Kartta ja menomatkan osalta bussiaikataulu näkyy tästä kuvasta.

Turussa, Suvituulessa tullaan järjestämään tapahtumat alkuvuonna 2022 myös seuraavasti: 12.2.2022, 5.3.2022 ja 9.4.2022.

Muiden järjestämiä tapahtumia

ALLAS-SEA-POOL kerran kuussa talvikaudella

Helsingissä, kauppatorin vieressä Allas-Sea-Poolissa on alastonuinti-illat talvikaudella 2021-2022 kerran kuussa maanantaisin 20.12.2021, 24.1.2022, 21.2.2022 ja 21.3.2022 klo 19-21. Käytössä normaalien sauna-allastilojen lisäksi myös ryhmäsaunatilat. Tiloissa saa olla silloin alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.

Sompasauna on aina auki

Helsingissä, Kalasataman lähellä on Sompasauna aina auki omatoimintaperiaatteella. Tiloissa saa olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille enintään 3 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa paljon tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy kuitenkin aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2021

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2021 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2021 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2021 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.