Tulevat tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat

Tapaaminen Turussa, Hirvensalon saaren Suvituuli keskuksen sauna-allasosastolla erittäin lämpimän uima-altaan äärellä 12.2.2022 klo 18-21. Kartta ja menomatkan osalta bussiaikataulu näkyy tästä kuvasta.

Turussa, Suvituulessa järjestetään tapahtumat myös 5.3.2022 klo 18-21 ja 9.4.2022 klo 18-21.

Liedon aseman lähellä, Nautelassa, pidetään kesäkauden avajaiset savusaunallisen lammen rannalla lauantaina 28.5.2022 klo 15 alkaen. Tarkemmin lähempänä tilaisuutta.

Muista kevätkauden 2022 tapahtumista kerrotaan, jos koronarajoitukset mahdollistavat toiminnan laajentamisen.

Muiden järjestämiä tapahtumia

ALLAS-SEA-POOL kerran kuussa talvikaudella

Helsingissä, kauppatorin vieressä Allas-Sea-Poolissa on alastonuinti-illat talvikaudella 2022 kerran kuussa maanantaisin 21.2.2022 ja 21.3.2022 klo 19-21, jos koronarajoitukset sallivat uimahallin pitämisen avoinna. Käytössä on tällöin normaalien sauna-allastilojen lisäksi myös ryhmäsaunatilat. Allas/sauna/pesutiloissa saa silloin olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.

Sompasauna on yleensä myös aina auki, mutta AVI:n koronamääräysten takia se on tällä hetkellä suljettuna.

Helsingissä, Kalasataman lähellä on Sompasauna aina auki omatoimintaperiaatteella. Tiloissa saa olla alasti tai uimapuvussa oman maun mukaan.


Korttimaksut

Käteisen käyttö vähenee Suomessa tasaiseen tahtiin, joten myös me olemme hankkineet käyttöömme maksukorttilaitteen, jonka avulla yhdistyksen tilaisuuksien maksut voi hoitaa käyttäen kaikkia yleisimpiä debit/gredit-kortteja.

Tiedotus

Kirjepostin varassa on alle 10 % jäsenistä. Muille lähetetään jonkinlainen sähköpostitiedote suunnilleen kerran kuukaudessa. Kirjepostia lähetetään sitä tarvitseville jäsenille enintään 3 kertaa vuodessa. Sähköpostitse tulee infoa paljon tiheämmin, sillä se on helpompaa, halvempaa ja nopeampaa kuin kirjeiden lähettäminen. Kaikista asioista löytyy kuitenkin aina tietoa myös kotisivuilta.

Jäsenmaksu ja jäsenkortti 2022

Yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2022 on 22 euroa. Jäsenmaksusta toimitetaan jäsenille postitse lasku kotiosoitteeseen joulukuun loppupuolella, jollei jäsenen kanssa ole muuta erikseen sovittu. Uuden jäsenen ensimmäinen syys-joulukuussa maksettu jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenmaksulaskun yhteydessä toimitetaan myös vuoden 2022 jäsenkortti. Yhdistyksen jäsenkorttina toimii Suomen Naturistiliiton myöntämä INF-jäsenkortti, jossa on maininta mihin paikallisyhdistykseen jäsen kuuluu ja jäsenen nimi. Korttiin on painettuna myös vuosikohtainen INF-jäsennumerotarra.

Alla on kuva vuoden 2022 jäsenkortin aihio, johon ei ole laitettu vielä jäsenkohtaisia tunnistetietoja. Joulukuun postituksessa jaetuissa korteissa henkilöiden nimet on valmiiksi painettu korttiin. Myöhemmin kesken vuoden annettavissa korteissa nimi on kirjoitettu käsin kortin pintaan.

Kuva vuoden 2022 jäsenkorttipohjasta.